Hvorfor vælge os?

Storkøbenhavns kørelærerskole tilbyder aspiranterne undervisning på et højt niveau med undervisningsmaterialer og forhold i øvrigt der sikrer dig de bedste muligheder for indlæring og forberedelse til kørelærerprøven og din karriere som kørerlærer.

Du vil i forbindelse med undervisningen få udleveret 27 lektioner i PowerPoint præsentationer, inkl. noter der dækker alt det eleverne skal lære. Disse skal du bruge i forbindelse med din uddannelse i anden del af kørerlæreruddannelsen og det er selvfølgelig dine så du umiddelbart kan påbegynde undervisning i teori uden yderligere udgift.

Vi er med dig hele vejen fra før du beslutter dig for at starte på kørelæreruddannelsen, til vi sammen gennemfører undervisningen og forbereder dig til eksamen.

Og også efter eksamen er vi med dig. Efter et seminar hvor du får information om alt det praktiske der nu skal ske, er du altid velkommen til at kontakte os hvis der opstår spørgsmål i dit nye virke som kørelærer.

Er du kørelærer og skal have din kørelærergodkendelse fornyet, så tilbyder vi også det krævede Efteruddannelseskursus.

Endelig tilbyder vi et instruktør kursus i samarbejde med Storkøbenhavns køretekniske anlæg på Amager, hvilket giver adgang til at undervise på anlægget på Amager og i Tølløse.

År fra etablering

Elever

Etableret i 2008

Storkøbenhavns kørelærerskole har siden etableringen i 2008 uddannet mange nye kørelærere der i dag driver egen kørelærerskole eller underviser på andre køreskoler med stor succes.

Denne succes hænger sammen med den grundlæggende uddannelse på Storkøbenhavns kørelærerskole hvor intet er overladt til tilfældighederne. Aspiranterne gennemgår en grundig indføring i alle relevante love og den nødvendige tekniske indsigt der skal til for at kunne videreformidle viden til køreeleverne i den efterfølgende undervisning.

Tiderne ændrer sig, og Storkøbenhavns kørelærerskole er altid opdateret med hensyn til undervisnings materialer og undervisnings metoder til din fordel.

Vi ligger i Glostrup med gode parkeringsmuligheder tæt på offentlig transport og ikke langt fra motorvejen.

Undervisningen foregår i et uformelt miljø hvor alle kan være med i vores team.

Kørelærerskolen har kun erfarne kørelærere til at undervise dig.

Kørelærer til bil (kat.B) og motorcykel (kat.A)

Storkøbenhavns kørelærerskole tilbyder undervisning af aspiranter til bil og motorcykel.